Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2022

Убив односельця - затримано 55-річного мешканця Золочівського району

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури затримано 55-річного мешканця Золочівського району за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, злочин було скоєно у помешканні затриманого. До нього вранці прийшов 38-річний односельчанин, з котрим вони напередодні ввечері чаркувалися. Між ними виник словесний конфлікт. Відтак, господар схопив два кухонні ножі  і завдав ними потерпілому кілька ударів у шию та живіт. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.  

Суд задовольнив клопотання прокуратури та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Підозрюваному у разі доведення вини загрожує позбавлення волі на строк

до 15 років.

Додамо, що затриманий тривалий час проживає сам, його дружина з дітьми  виїхали на заробітки закордон. У його будинку не рідко збирались компанії, що розпивали алкогольні напої.  

Досудове розслідування здійснюють слідчі Золочівського РВП ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 206