Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2023

Фальсифікату майже на 20 млн грн – у Львові повідомлено про підозру членам організованої групи, які займались підпільним виготовленням цигарок

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури трьом членам організованої групи повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 204 КК України).

За даними слідства, в одному із складських приміщень підозрювані організували підпільний цех із виробництва тютюнових виробів. Підробки робили під виглядом популярної марки сигарет міжнародної тютюнової компанії. Готову продукцію сумнівної якості підозрювані реалізовували на території Львівської області.

За попередніми оцінками, їх виробничі потужності дозволяли виготовляти до 20 тис. пачок цигарок щодоби.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили устаткування для виготовлення цигарок, обладнання для їх пакування, обгортки пачок та понад 5,5 тонн тютюну. Загальна вартість вилученої продукції становить близько 20 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Територіальним управлінням БЕБ у Львівській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1322