Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2023

Наркотики оптом та у роздріб – у Львові викрито злочинну групу, яка займалась продажем метадону

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 4 учасникам організованої злочинної групи за фактами незаконного збуту наркотиків (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, неодноразово судимий місцевий мешканець організував злочинну схему із збуту метадону у місті Львові. До «бізнесу» він залучив своїх товаришів – трьох львів’ян.

Продаж наркотиків здійснювали за попередньою домовленість з клієнтами, безпосередньо з рук в руки при особистій зустрічі. Заборонену речовину можна було придбати оптом та у роздріб.

Під час обшуків у фігурантів виявлено та вилучено наркотичні засоби, пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в області, за оперативного супроводу Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 868