Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2023

У Львові повідомлено про підозру організатору і трьом членам ОЗГ, які продавали наркотики

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру чотирьом учасникам організованої злочинної групи за фактами незаконного придбання, зберігання та збут наркотичних засобів, вчинених повторно (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 37-річна львів’янка, створила та очолила злочинну групу з чітким визначенням ролей кожного учасника та єдиним злочинним планом, залучивши своїх знайомих –3 мешканців Львова.

Організаторка злочинної схеми здійснювала постачання наркотичного засобу метадону, після чого передавала його своїм спільникам для подальшої реалізації.

Трьох підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України, безпосередньо під час продажу наркотиків.

Учасникам злочинної групи обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення даного злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Львівського районного управління поліції № 1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 753