Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2023

Службова недбалість зі збитками на близько 600 тис грн – підозрюється діючий голова однієї із ОТГ Львівщини

За дорученням керівника Львівської обласної прокуратури начальником Радехівського відділу Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру голові однієї із ОТГ Львівщини за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, голова ОТГ не провів належного контролю по виконанню підрядником будівельних робіт під час будівництва спортивного майданчика на території підпорядкованого селища.

Підозрюваний не пересвідчився в закупівлі та встановленні спортивного інвентаря зазначеного в актах виконання робіт, на підставі яких селищною радою було безпідставно перераховано на рахунок підрядника близько 600 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 806