Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2023

Робив «закладки» на території одного із районів міста Львова – судитимуть уродженця Кривого Рогу

Прокурорами Франківської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно 26-річного уродженця міста Кривий Ріг за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що на території одного із районів міста Львова обвинувачений займався збутом наркотиків та небезпечних психотропних речовин. Для цього він робив закладки у різних точках району.

Фігуранта затримано з посилкою біля одного із відділень пошти, де серед особистих речей було виявлено та вилучено близько 800 згортків з особливо небезпечними психотропними речовинами та наркотичними засобами, серед яких – PVP, метамфетамін, канабіс, 4-ММС, ЛСД, амфетамін, МДМА. Орієнтовна вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку становить близько 300 000 гривень.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 285