Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2023

У продажі канабісу підозрюється 25-річний львів’янин

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 25-річному львів’янину за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, у Франківському районі міста Львова підозрюваний, займався збутом наркотичного засобу, а саме – канабісу. Замовлення приймав через телеграм-бот, а товар передавав покупцям при особистій зустрічі, безпосередньо з рук в руки.

Під час обшуків за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено наркотичну речовину, засоби зважування і фасування та інші речові докази.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 245