Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2023

Розбійний напад в аптеці і пограбування інкасаторів – судитимуть львів’янина

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 35-річного львів’янина за фактами вчинення розбою та грабежу (ч. 4 ст. 187, ч. 4 ст. 186 КК України).

Слідством встановлено, що у вересні минулого року обвинувачений ввірвався із пневматичною зброєю в руках в одну із місцевих аптек. Чоловік, погрожуючу зброєю та фізичною розправою провізору, вимагав передати йому гроші з каси. Заволодівши більш як  2 тис грн, останній втік з місця злочину.

В подальшому, як було встановлено, підсудний не зупинився на цьому і за два дні повторно вчинив злочин.

Достовірно знаючи про місце зупинки інкасаторського автомобіля, фігурант, відчинив пасажирські дверцята вказаного автомобіля і розпилив аерозольний балончик в очі водію та вихопив мішок з сейф-пакетами, в яких знаходились цінності та гроші.

Під час переслідування останній викинув вміст мішка на землю, забравши гроші в сумі 11 тис грн і втік від інкасаторів.

 Наразі обвинувачений знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 906