Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2023

Збували психотропні речовини в Стрию – підозрюють двох місцевих мешканців

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 40-річному чоловіку та 36-річній жінці за фактами незаконного збуту психотропних речовин за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, в Стрию двоє знайомих за попередньою змовою налагодили збут психотропу, а саме – амфетаміну.

Встановлено, що підозрювані приймали замовлення по телефону, а продавали психотропну речовину покупцям, при особистій зустрічі, за місцем проживання жінки безпосередньо з рук в руки.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантки виявлено та вилучено 9 пакетів з порошкоподібною речовиною, а також інші речові докази.

Також були проведені обшуки в другого учасника, у якого вилучили транспортний засіб, який чоловік використовував для злочинної діяльності, а також банківські картки та мобільні телефони.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

За клопотанням прокурора підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1013