Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2023

Судитимуть директора підприємства за привласнення державних коштів виділених на ремонт дороги в Бориславі

За процесуального керівництва прокурорів Дрогобицької окружної прокуратури до суду скерований обвинувальний стосовно 40-річного чоловіка за фактами привласнення державних коштів у великих розмірах та службового підроблення документів(ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства у 2021 році між управлінням Бориславської міської ради та директором будівельного підприємства було укладено договір підряду на капітальний ремонт дороги на одній із вулиць Борислава.

В подальшому, з метою заволодіння бюджетними коштами, обвинувачений вносив в офіційну документацію недостовірні дані про обсяги виконаних робіт та вартість використаних матеріалів. У такий спосіб директор товариства привласнив більше ніж пів мільйона гривень.

Окрім цього, прокурори з метою забезпечення відшкодування завданих збитків заявили відповідний цивільний позов.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 390