Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2023

У Львівській обласній прокуратурі відбулась робоча зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні

До Львівської обласної прокуратури 6 березня завітала делегація Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні (КМЄС).

Делегацію іноземної сторони представили Лінн Шихан – керівник Операційного департаменту КМЄС, Ханнелоре Вальєр – голова Львівського регіонального представництва КМЄС, Гедімінас Бучюнас – старший радник КМЄС з питань прокуратури, Олексій Сищук – експерт зі стратегічних комунікацій, преси та публічної інформації КМЄС.

Лінн Шихан окреслила поточну діяльність місії, зокрема із врахуванням внесених Європейською Радою змін в мандат КМЄС, та наголосила на продовженні підтримки українських прокурорів у розслідуванні та переслідуванні міжнародних злочинів.

Також, Ханнелоре Вальєр та Олексій Сищук обговорили напрями співпраці з КМЄС на регіональному рівні, зокрема тематичні тренінги й обмін досвідом в частині взаємодії прокуратури з громадськістю та медіа.

Керівник обласної прокуратури подякував за вагомий внесок місії у підтримку прокурорів у протистоянні російській агресії. «Зусилля прокуратури спрямовані на належне документування та розслідування злочинів, пов’язаних зі збройним конфліктом, а відтак підтримка місії на юридичному фронті високо цінується прокурорами» – зазначив Геннадій Демченко.

На завершення учасники домовились про подальшу співпрацю.

 

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1026