Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2023

Умисне вбивство львів’янина – підозрюваного взято під варту

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова 36-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України).

За даними слідства, у березні цього року в одному із районів Львова, місцевий мешканець у власному помешканні разом із знайомим розпивав алкогольні напої. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт.

В ході суперечки підозрюваний умисно почав бити кулаками та копати ногами потерпілого. Після чого фігурант вихопив вилку та овочечистку і ними продовжив наносити тілесні ушкодження по голові та обличчі знайомого. Від отриманих травм останній помер на місці.

За клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 308