Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2023

Викрадення майже 800 тис грн – підозрювана під вартою

За процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури раніше судимій 57-річній жінці повідомлено про підозру у незакінченому замаху на крадіжку в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 15, ч. 5 ст. 185 КК України).

За даними слідства, у березні в одному із сіл Львівського району підозрювана проникла на територію житлового будинку бажаючи таємно викрасти чуже майно.

Жінка відчинила металеву хвіртку, зайшла на подвір’я, де через незачинені вхідні двері проникла у будинок.

Обшукуючи будинок, фігурантка в одній із кімнат знайшла дерев’яну тумбу, де у верхній шухляді лежали грошові кошти, а саме майже 19 тис доларів США та близько 6 тис євро. Вона взяла їх та намагалась непомітно вийти, однак була виявлена власниками помешкання, які знаходились в сусідній кімнаті і почули незвичний шум, вийшли з кімнати і побачили підозрювану з викраденими грошима, затримали її і викликали поліцію.

Судом підтримано позицію прокурора щодо підозрюваної та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2 Головного Управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 292