Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2023

У Новому Роздолі судитимуть місцевого мешканця – обвинувачується у збуті наркотиків

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури до суду скерований обвинувальний акт відносно 31-річного мешканця Стрийщини за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичного засобу та зберігання психотропної речовини без мети збуту (ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

Слідством встановлено, що у місті Новий Розділ (Стрийський район) чоловік збував наркотики, а саме таблетки субітекс, які містять в собі наркотичну речовину бупренорфін.

Обвинувачений отримував замовлення на товар по телефону, попередньо домовлявся про місце зустрічі, а передавав таблетки безпосередньо з рук в руки і лише своїм постійним, перевіреним клієнтам.

Окрім цього, під час перевірки документів правоохоронці виявили у нього заборонену психотропну речовину – PVP.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 2 Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 277