Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2023

Під час конфлікту зарізав свого сина – на Стрийщині місцевий мешканець постане перед судом

Прокурори Стрийської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно місцевого мешканця за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Слідством встановлено, що в одному із сіл Стрийського району обвинувачений проживав разом із своєю дружиною та їхнім 47-річним сином.

Між чоловіками часто виникали конфлікти. Причиною було зловживання алкоголем потерпілим, а так як він був безробітним, гроші на алкоголь і прожиття брав у батьків-пенсіонерів.

Під час застілля між родичами виник черговий конфлікт, в ході якого фігурант взяв кухонний ніж та наніс удар в спину потерпілому.

Сина з отриманими травмами було госпіталізовано у лікарню. Однак від тяжких тілесних ушкоджень останній помер через добу.

Наразі обвинувачений знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції №3 Стрийського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1189