Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2023

Судитимуть 36-річного чоловіка за збут наркотиків та психотропів місцевим мешканцям

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 36-річного жителя Стрийщини за фактами незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, а також зберігання без мети збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309, ч. 3 ст. 309 КК України).

Слідством встановлено, що на території Стрийського району обвинувачений збував місцевим мешканцям заборонені засоби та речовини.

Канабіс та PVP чоловік зберігав у себе в помешканні, де прямо туди приходили покупці за товаром.

Під час обшуків за місцем проживання фігуранта виявлено та вилучено підготовлені для збуту наркотичні засобами та психотропні речовини, прилади зважування та фасування, а також пакети з грибами, які містять особливо небезпечну психотропну речовину – псилоцин для особистого вживання.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 119