Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2023

Неякісний ремонт дворика у Франківському районі міста Львова – підрядника підозрюють у заволодінні понад 300 000 грн

Прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника приватного підприємства за фактами незаконного заволодіння чужим майном та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, між очолюваним обвинуваченим підприємством та Франківською районною адміністрацією ЛМР було укладено договір на ремонт двору та внутрішньоквартальних доріг.

В подальшому, з метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант видав завідомо неправдиві офіційні документи із завищеними обсягами виконаних робіт, а також технічних характеристик використаного матеріалу. Відповідну документацію подав для оплати замовнику.

Таким чином, останньому було безпідставно виплачено з державного бюджету понад 300 000 грн.

З метою відшкодування завданих збитків, прокурор заявив цивільний позов.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Нацполіції у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 924