Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2023

Судитимуть двох мешканців Червоноградщини за зухвалий напад на 79-річного односельчанина

Прокурорами Червоноградської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного чоловіка та 32-річної жінки за фактами розбою та незаконного позбавленням волі (ч. 4 ст. 187 , ч. 2 ст. 146 КК України).
 
Слідством встановлено, що в одному із сіл Червоноградського району двоє місцевих мешканців напали на 79-річного чоловіка.
 
Обвинувачені прийшли до пенсіонера до дому, постукали в двері, коли чоловік відчинив, 19-річний фігурант вдарив його кулаком в обличчя. Після чого спільники затягнули старшого чоловіка до однієї із кімнат, посадили на стілець і зв’язали йому руки простирадлом. При цьому, один із обвинувачених почав його бити кулаками та вимагати в останнього всі його заощадження.
 
Після численних тортур, знесилений потерпілий, віддав обвинуваченим понад 18 тис грн.
 
Однак, спільники на цьому не зупинились, а кинули чоловіка похилого віку в погреб, на двері якого поставили стілець щоб той не мав змоги вибратись.
 
З тяжкими тілесними ушкодженнями останній, через деякий час вибрався на волю.
 
За клопотанням прокурора, двом обвинуваченим обрано запобіжний захід тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
 
Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду
 
 
Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 299