Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2023

Судитимуть уродженця Маріуполя – робив закладки з небезпечними психотропами

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт відносно 36-річного уродженця міста Маріуполя (Донецька область) за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що обвинувачений у січні цього року незаконно придбав заборонену речовину. З метою підзаробити гроші, чоловік почав робити закладки в одному із районів міста Львова.

Під час затримання фігуранта у його наплічному рюкзаку серед особистих речей було виявлено та вилучено 117 згортків з особливо небезпечною речовиною – амфетаміном та МДМА.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 221