Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2023

Збут психотропів у Трускавці – під вартою 38-річний місцевий мешканець

За процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру раніше судимому 38-річному чоловіку за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч.2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, у Трускавці підозрюваний збував особливо небезпечну заборонену речовину - PVP.

Чоловік приймав замовлення на товар лише у своїх постійних, перевірених клієнтів із числа місцевого населення. По телефону домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо з рук в руки.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого виявлено та вилучено  поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною, фасувальні зіп-пакети, паперовий згорток із речовиною білого кольору.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 2 Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
кількість переглядів: 725