Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2023

Жителя Сокаля судитимуть за збут нароктиків та психотропів

Прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 37-річного мешканця Сокаля за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що обвинувачений, безпосередньо за місцем свого проживання, налагодив схему збуту метадону та амфетаміну.

Замовлення приймав по телефону, тоді ж і домовлявся про час зустрічі.

«Клієнтами» здебільшого були мешканці Червоноградського району.

В січні 2023 року, після чергового задокументованого збуту «амфетаміну», останнього затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За результатами проведених обшуків за місцем проживання фігуранта було виявлено та вилучено наркотики, грошові кошти від збуту заборонених речовин та інші речові докази.

Наразі чоловік знаходяться під вартою.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
 
Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
кількість переглядів: 239