Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2023

Під знаком відомого американського бренду виготовляли фальсифіковану побутову хімію – на лаві підсудний члени злочинної групи

Прокурори Львівської обласної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої групи за фактом незаконного використання знаку для товарів і послуг (ч. 3 ст. 229 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачені організували систематичне виготовлення та реалізацію продукції невідомого походження під виглядом відомого американського бренду-виробника побутової хімії.

Продаж фальсифікату здійснювали на всій території України, у тому числі у Львівській області.

Торгівля здійснювалася за цінами, нижчими середньо-ринкових, оптом та у роздріб.

Під час обшуків правоохоронці вилучили підроблену продукцію, етикетки, тару та інші речові докази.

Матеріальні збитки, завдані такою протиправною діяльність оцінюються у понад 230 тис грн., а також вилучено нереалізованої продукції на суду понад 750 тис грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУ НП у Львівській області, за оперативного супроводу УПК у Львівській області ДПК НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 
 
кількість переглядів: 762