Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2023

Керівник обласної прокуратури разом із своїм заступником відвідали Дрогобицьку виправну колонію № 40

Питання дотримання конституційних прав в’язнів та належні умови тримання, забезпечення вимог законодавства щодо матеріально-побутових та медико-санітарних потреб перебувають на постійному контролі Львівської обласної прокуратури.

 

Вчора, 26 квітня, керівник обласної прокуратури Геннадій Демченко разом із заступником керівника Олександром Таргонієм, у супроводі керівництва Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції та виправної колонії відвідали Державну установу «Дрогобицька виправна колонія № 40».

Керівник здійснив прийом засуджених з особистих питань.

Загалом в’язні звертались із питаннями, що стосувались досудового розслідування у кримінальних провадженнях та їх судового розгляду, призначення міри покарання за вчинені злочини, можливість мобілізації та проходження служби після звільнення з виправної колонії.

Окрім цього, під час виїзду керівник обласної прокуратури провів обхід житлової та виробничої зони установи, сектору для тримання чоловіків, які засуджені до довічного позбавлення волі та бібліотеки.

Також не залишив поза увагою й умови праці особового складу колонії.

Cкарг від в’язнів на порядок та умови відбування покарання в установі не поступало.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 912