Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2023

Побиття жінки у Трускавці – підозрюваному обрано запобіжний захід

За процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомлено про підозру 47-річному чоловіку за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

За даними слідства, у квітні цього року поблизу міста Трускавця у лісі двоє місцевих мешканців відпочивали та розпивали алкогольні напої.

Між знайомими виникла суперечка, в ході якої чоловік почав бити руками та ногами потерпілу по тілу. Після чого фігурант взяв дерев’яну палицю, яка лежала неподалік, та продовжив бити нею жінку.

Як наслідок 49-річна місцева мешканка отримала численні тяжкі тілесні ушкодження і була госпіталізована у лікарню. На даний момент жінка знаходиться у реанімації.

Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України.

За клопотанням прокурора затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 2 Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 
кількість переглядів: 232