Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2023

У Львові викрито членів організованої злочинної групи – збували наркотики

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 3 учасникам організованої злочинної групи за фактами незаконного збуту наркотиків (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, львів’янка організувала злочинну схему із збуту метадону у місті Львові, до якої залучила ще двох місцевих мешканців.  
 
Заборонену речовину збували як оптом, так і у роздріб. 
 
Під час обшуків у фігурантів виявлено та вилучено згортки із наркотичними засобами, та речовиною рослинного походження зеленого кольору, мобільні телефони, банківські картки, ідентифіковані гроші та інші речові докази.
 
Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.
 
Учасників злочинної групи затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в області, за оперативного супроводу за оперативного супроводу Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 255