Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2014

Гураль запевняє, що прокуратура Львівщини працюватиме спільно з громадськими активістами (фото)

Сьогодні, 18 червня, на зустрічі із журналістами, розповідаючи про «Позитивні напрацювання за 100 днів перебування на посадах нового керівництва прокуратури Львівської області та перспективи у подальшій діяльності відомства», прокурор Львівщини Володимир Гураль доповів про співпрацю його відомства з громадськими організаціями.
 
Володимир Гураль та заступник голови Громадської ради при прокуратурі Маркіян Мальський (молодший) під час прес-конференції. Фото: Роман Балук/ZIK
 
 
На прес-конференції працювала репортер телеканалу ZIK Оксана Маруняк.
 
Володимир Дмитрович поінформував, що минулого тижня при облпрокуратурі почала діяти Громадська рада, яка, за його словами, не лише контролюватиме роботу відомства, а й долучатиметься до розгляду найбільш резонансних справ. До її складу вже увійшли представники більш ніж 100 громадських організацій області.
 
На прес-конференції у приміщенні Львівської обласної прокуратури був присутнім і заступник голови цієї Громадської ради Маркіян Мальський.
 
«Ми захищаємо інтереси і права громадян. На першому засіданні ми створили близько двадцяти комісії, які працюватимуть за такими ж напрямками, що й прокуратура. Зараз ми ще перебуваємо у стані розробки адміністративних питань. Попри це, одна із наших груп вже займається розглядом справи самогубства підприємця у Податковій. Наші представники зустрічались із працівниками Податкової адміністрації, щоб дізнатись деталі цієї справи», – розповів він.
 
Маркіян Мальський також наголосив, що перший етап співпраці громадських активістів з працівниками обласної прокуратури вважає доволі успішним і висловив сподівання, що подальша спільна робота буде ефективною та результативною.
 
 
 
«ZIK» 18 червня 2014

кількість переглядів: 3570