Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2014

Прокуратура в Яворівському районі викрила екс-посадовця – земельного фальсифікатора

За наслідками перевірки, проведеної прокуратурою Яворівського району Львівської області, викрито колишнього посадовця однієї із сільських рад району, який незаконно, на власний розсуд, передав земельну ділянку територіальної громади в оренду.
 
Про це повідомив сьогодні, 26 листопада, власкорові IA ZIK прокурор Яворівського району Львівської області, радник юстиції Роман Шльома.
 
За його словами, цей посадовець підробив рішення сільської ради, на підставі якого в подальшому незаконно укладено договір оренди земельної ділянки, площею 0,12 га, під розміщення базової станції стільникового зв’язку одного з мобільних операторів.
 
«За цим фактом прокуратурою Яворівського району внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.364, ч.1 ст.366 КК України, – наголосив Р. Шльома, – та за наслідками досудового розслідування кримінальне провадження закрито за нереабілітуючими обставинами».
 
«У подальшому, з метою повернення незаконно переданої земельної ділянки, прокуратурою Яворівського району в інтересах держави заявлено позов до господарського суду Львівської області про визнання недійсним та розірвання незаконного договору», – інформує IA ZIK прокурор Яворівського району, радник юстиції Роман Шльома.
 
Нагадаємо, що Законом України «Про прокуратуру», галузевими наказами та вказівками Генерального прокурора України визначено захист інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин одним із пріоритетних напрямів прокурорської діяльності.
 
IA ZIK        середа 26 листопада, 2014
 
 

кількість переглядів: 2369