Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2015

На хабарі «спалились» митники з Угринова (оперативне відео)

Двох митників, які працювали у пункті пропуску Угринів – Долгобичув на Львівщині, затримали за отримання хабара при виконанні службових обов’язків. Під час обшуків у них вилучили готівку у розмірі 4 400 грн. Усі купюри були «помічені».
 
Державні інспектори митного посту «Угринів» саме поверталися після зміни. Правоохоронці провели обшук просто на дорозі в селі Острів Сокальського району.
 
«До нас звернувся громадянин України, який повідомив, що в нього вимагають грошові кошти за перетин кордону і за неоформлення митних формальностей», – зазначив заступник управління власної безпеки ДФС у Львівській області Любомир Родинюк.
 
Як розповів ZAXID.NET начальник управління по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією прокуратури Львівської області Юрій Грицко, задокументовані неодноразові факти вимагання коштів цими службовими особами за безперешкодний перетин українсько-польського кордону. Вже відкрито кримінальне провадження за статтею 368 ККУ – отримання хабара службовою особою. Санкції статті передбачають позбавлення волі терміном від 5 років.
 
«ZAXID.NET» 18 серпня 2015
 
 

кількість переглядів: 2136