Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2016

На Львівщині поліцейський побив відвідувача кафе і помічника нардепа

За фактом побиття працівником Сокальського відділення поліції кількох осіб, серед яких і помічник народного депутата України, розпочато досудове розслідування.
Про це повідомив перший заступник прокурора Львівської області, старший радник юстиції М.Тиховський.
 
15 січня 2016 року в Червоноградську місцеву прокуратуру надійшли заяви про вчинення злочину одним з працівників Сокальського відділення поліції Червоноградського відділу поліції, з яких вбачається, що останній, перебуваючи в одному з кафе-барів м. Червонограда, спричинив тілесні ушкодження відвідувачу закладу, а в подальшому, в приміщенні відділу поліції завдав ударів помічнику народного депутата України.
 
Окрім того, 16.01.2016 в місцеву прокуратуру звернулась мешканка м.Сокаль з приводу побиття її вказаним працівником поліції, пошкодження мобільного телефону та погрози зброєю на автозаправній станції у м. Сокаль в ніч з 14 на 15 січня.
 
Відомості про вказані факти Червоноградською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 125 ч. 1 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 365 ч. 2 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї).
 
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюється слідчим відділом прокуратури Львівської області.
 
Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-info» 18.01.2016
 
 

кількість переглядів: 2037