Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2016

Прокуратура Львівської області домоглася стягнення понад 620 тисяч гривень несплачених податків

Керівник підприємства безпідставно відносив на витрати свого підприємства закупівлю молока, на яке були відсутні відповідні довідки державної установи ветеринарної медицини та інші документи про його походження від виробника.
 
«Прокуратурою Львівської області забезпечено відшкодування до бюджету понад 620 тисяч гривень несплачених податків», – повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:
 
«Прокуратурою Львівської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно керівника товариства, який підозрювався в ухиленні від сплати податків, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 212 Кримінального кодексу України. Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний керівник упродовж 2013-2014 років безпідставно відносив на витрати свого підприємства закупівлю молока, на яке були відсутні відповідні довідки державної установи ветеринарної медицини та інші документи про його походження від виробника.
 
Кнаслідок безпідставного завищення витрат по придбанню молока підприємство не сплатило до бюджету більше 622 тисяч гривень. Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури під час досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні підозрюваний визнав свою вину та добровільно погасив всю суму заборгованості перед бюджетом».
 
 
 

кількість переглядів: 1630