Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2016

Батько-педофіл 10 років знущався над дочкою.Працівники Львівської обласної прокуратури затримали чоловіка, що впродовж 10 років знущався над своєю дочкою, розбещував її.

"Кримінальне провадження велося ще з 15 листопада минулого року. Заявила старша сестри дівчинки, яка вже повнолітня і разом з батьком не проживає. Молодшу доньку забрали від тата в травні цього року. Чоловіка, що тривалий час знущався над 12-річною дочкою, вдалося затримати тільки 1 липня. До цього часу велися негласні слідчі оперативні заходи. Збирали докази, аби їх одразу представити у суді. Горе-тато тримав доньку в нелюдських антисанітарних умовах, мордував та вчиняв розпусні дії. Матір дівчинки чоловік позбавив батьківських прав ще кілька років тому", - розповіла Мар'яна Гайовська, прес-секретар Львівської облпрокуратури.
 
Чоловіка помістили до медичного закладу для проходження судово-психіатричної експертизи. Затриманий не вживав алкоголю, ніде не працював. Потерпіла дівчинка потребує допомоги психологів і лікарів.
 
"Дитина часто переходила в інші школи. Тільки психологи бачили зміни в поведінці дівчинки, батько переводив її до іншого закладу. Після завершення кримінальної справи дівчинка опиниться в когось зі своїх родичів, якщо такі є. Якщо ж вона залишилася повною сиротою, то буде скерована в інтернат", - веде далі Гайовська.
 
Затриманому загрожує позбавлення волі до 8 років.
 
GAZETA.UA
 
Автор: Андрій Костюк
 
 

кількість переглядів: 1659