Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2016

Апеляційний суд заборонив будівництво торговельно-розважального комплексу в центрі Львова

Львівський апеляційний адміністративний суд заборонив незаконне будівництво ТОВ «Кіносвіт» торговельно-розважального центру на проспекті Шевченка, 3 – площі Галицькій, 15 у м. Львові.
 
8 грудня суд повністю відмовив у позові ТОВ «Асбуд-Інвест», яким підприємство хотіло скасувати припис інспекції ДАБК у Львівській області, що зупиняв будівництво, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
 
У 2015 році Львівський апеляційний адміністративний суд почав новий розгляд справи за позовом ТОВ «Асбуд-Інвест» до Інспекції ДАБК у Львівській області, треті особи – ТОВ «Кіносвіт», про скасування припису про зупинення виконання будівельних робіт.
 
Припис інспекція ДАБК у Львівській області винесла ще у 2013 році, яким незаконне будівництво торговельно-розважального центру ТОВ «Кіносвіт» на проспекті Шевченка, 3 – площі Галицькій, 15 було зупинено.
 
Скандал довкола цього будівництва триває з 2013 року. Місцеві мешканці скаржились, що від будівельних робіт почали руйнуватися сусідні будинки. Зазначена територія підлягає поверненню громаді міста Львова, оскільки надавалась для обслуговування існуючих споруд, а не для спорудження об’єкта.
 

кількість переглядів: 2208