Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2014

Проведено семінар щодо особливостей здійснення прокурорами повноважень у кримінальному провадженні в суді

      Участь у навчально-методичному семінарі в прокуратурі Львівської області взяли заступник голови апеляційного суду Львівській області В. Ревер, доцент кафедри процесуального керівництва та підтримання державного обвинувачення Національної академії прокуратури України В.Козій, а також молоді спеціалісти, прокурори міст та районів області.
     Звертаючись до присутніх, виконувач обов’язків прокурора Львівської області Володимир Поліщук наголосив на особливому процесуальному статусі прокурорів у кримінальному провадженні, який потребує від них наполегливої праці та постійного підвищення фахового рівня для недопущення порушень конституційних прав громадян.
     Відтак, учасники заходу обговорили важливі питання діяльності працівників прокуратури на стадії досудового розслідування, підтримання державного обвинувачення в суді, ефективності реагування в апеляційному та касаційному порядку на незаконні рішення, ухвалені судами.
     Водночас, окрему частину навчально-методичного семінару було відведено темі здійснення процесуального керівництва та особливостям підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях про злочини у сфері службової діяльності, а також пов’язані із катуванням та жорстоким поводженням з людьми, які вчинено працівниками правоохоронних органів.
     Наприкінці дискусії учасники обмінялись думками з приводу проблемних питань, які виникають у практичній діяльності при здійсненні прокурорами повноважень у кримінальному провадженні в суді та окреслили шляхи їх вирішення.
 
 
 
 
 
 

 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2361