Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2015

Прокуратура вимагає законного покарання для замовниці умисного вбивства

     Прокуратурою Львівської області підготовлено апеляційну скаргу на вирок Червоноградського міського суду Львівської області стосовно місцевої мешканки, яка обвинувачувалась у скоєнні замаху на організацію замовного умисного вбивства.
     Остання, маючи намір фізично усунути дружину свого коханця, через мережу Інтернет намагалась підшукати виконавця злочину, обіцяючи за це винагороду у сумі 22 тис грн.
      Проте, наміри були викрито правоохоронними органами, якими в подальшому інсценовано убивство жінки та отримано від замовниці обумовлену суму коштів.
     Відтак, її було обвинувачено у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.3 ст. 27, ч.2 ст.15, п.11 ч.2 ст. 115 КК України, санкції яких передбачають покарання у виді  від 10 до 15 років позбавлення волі.
     Разом з тим, вироком Червоноградського міського суду, незважаючи на тяжкість вчиненого злочину, безпідставно застосовано до замовниці вбивства покарання нижче нижчої межі, передбаченої у санкції відповідної статті Кримінального Кодексу України, та призначено лише 5 років позбавлення волі.
     Зважаючи на це, прокуратура оскаржує вирок до суду апеляційної інстанції.
 

 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 3370