Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2016

За втручання прокуратури скасовано судове рішення, яким за однією із будівельних корпорацій визнано право власності на житловий будинок

Прокуратурою Львівської області під час моніторингу судових рішень виявлено незаконне рішення суду, яке було оскаржено в апеляційному порядку.

Йдеться про рішення Франківського районного суду м. Львова від 03.07.2015 у справі за позовом однієї з відомих будівельних компаній до гр.. Г про усунення перешкод в користуванні майном та визнання права власності. Вказаним рішенням суду задоволено позов компанії про визнання права власності на об’єкт незавершеного будівництва, а саме – 9-ти поверховий житловий будинок по вул. Тракт Глинянський, 167 у м. Львові.

Водночас, прокуратурою з’ясовано, що судом першої інстанції визнано за позивачем право власності на недобудоване нерухоме майно за відсутності будь-яких доказів законного набуття ним прав на земельну ділянку.

З огляду на це, дане рішення прокуратурою оскаржено. За наслідками розгляду апеляційної скарги Львівської місцевої прокуратури №3 ухвалою апеляційного суду Львівської області від 11 жовтня поточного року будівельній корпорації відмовлено у задоволенні позову.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2775