Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2024

Збут нарковмісних ліків – у Самборі затримано місцевого мешканця

За процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури повідомлено про підозру 37-річному місцевому мешканцю. Йому інкримінують незаконний збут наркотичних засобів (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, протягом липня цього року підозрюваний у Самборі, за місцем свого проживання збував таблетки «Метафін IC», які містять наркотичний засіб метадон.

Оскільки чоловік був наркозалежним, він перебував на обліку у лікаря-нарколога. Відтак, мав можливість безкоштовно отримувати наркотичний препарат за програмою «Замісна підтримувальна терапія». Однак, замість використання їх в лікувальних цілях, збував їх іншим наркозалежним.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено наркотичні таблетки.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 519