Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2024

В обласній прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

Сьогодні, 22 лютого, керівник Львівської обласної прокуратури Геннадій Демченко провів координаційну нарду з керівниками правоохоронних органів області щодо стану протидії злочинності, забезпечення законності і правопорядку на території Львівської області. Обговорили виконання пріоритетних завдань в умовах воєнного стану.

Геннадій Демченко наголосив, що упродовж 2023 року обласною прокуратурою та правоохоронними органами регіону зосереджено зусилля на ефективному виконанні визначених законодавством функцій щодо протидії злочинності та подолання її наслідків.

Водночас в умовах триваючої збройної агресії метою спільної роботи органів правопорядку і надалі має бути безпека громадян, захист їхніх прав та інтересів, а тому забезпечення належної фіксації та ефективного розслідування злочинів, і в першу чергу пов’язаних із збройною агресією російської федерації проти України, залишаються головними завданнями.

«Переконаний, лише у тісній співпраці правоохоронні відомства регіону здатні протистояти викликам криміногенної обстановки, гідно виконувати покладені державою обов’язки, бути відповідальними перед суспільством» - зазначив керівник обласної прокуратури.

За результатами проведеної координаційної наради її учасники обговорили і розробили спільні заходи для вирішення наявних проблематичних питань.

Відділ інформаційної політики 

Львівської обласної прокуратури 

 

 

кількість переглядів: 318