Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2024

До 8 років в’язниці засуджено львів’янина за замах на вбивство, хуліганство та незаконне заволодіння автомобілем

За публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури 37-річного львів’янина визнано винним у закінченому замаху на умисне вбивство, хуліганстві та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115, ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 289 КК України).

Йому призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Встановлено, що у Львові обвинувачений під’їхав на автомобілі до будинку потерпілого, тричі вистрілив в нього з вогнепальної зброї та втік з місця події. Внаслідок чого чоловік отримав поранення, проте завдяки своєчасній госпіталізації у лікарню був врятований.

Після замаху на вбивство, чоловік поїхав до свого товариша на дачу, яка знаходиться в одному із сіл Городоцького району. Разом вони розпивали алкогольні напої. Проте згодом між ними виник конфлікт, в ході якого фігурант вдарив чоловіка в обличчя та погрожував вогнепальною зброєю. А згодом вистрілив у слід за ним, коли той втікав.

Окрім цього, львів’янин заволодів автомобілем свого знайомого. Проте проїхавши близько кілометра, залишив транспорт на дорозі та втік.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
кількість переглядів: 276