Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2011

Правила внутрішнього трудового розпорядку

     Внутрішній трудовий розпорядок роботи прокуратури Львівської області передбачений Правилами внутрішнього трудового розпорядку для працівників прокуратури Львівської області. Правила розроблені відповідно до статті 43 Конституції України, Законів України «Про прокуратуру», «Про державну службу», «Про відпустки», Кодексу законів про працю України та інших нормативно-правових актів.
     Правила визначають основні права та обов’язки працівників, режим роботи, засади регулювання трудових відносин і запроваджуються з метою удосконалення організації праці, зміцнення трудової та виконавської дисципліни, забезпечення раціонального використання робочого часу, високої ефективності і якості роботи працівників.
     Правила є обов’язковими для всіх працівників прокуратури Львівської області.
     Відповідно до статті 50 Кодексу законів про працю України тривалість робочого тижня працівників прокуратури області становить 40 годин. Виходячи з цього встановлено такий трудовий розпорядок:
  • початок робочого дня з 9.00 годин – упродовж робочого тижня;
  • перерва на обід з 13 години до 13 години 45 хвилин – упродовж робочого тижня;
  • кінець робочого дня в понеділок, вівторок, середу та четвер – о 18 годині, у п’ятницю – о 16 годині 45 хвилин;
  • напередодні святкових днів тривалість робочого дня скорочено на одну годину.
      Залучення працівників для виконання невідкладної та непередбаченої роботи у святкові, неробочі та вихідні дні, а також надурочний час проводиться у випадках та у порядку, передбачених законодавством.
     У святкові дні за розпорядженням прокурора області з метою вирішення невідкладних питань, отримання термінової інформації здійснюється чергування оперативними працівниками апарату.

кількість переглядів: 2088