Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2011

Звіти щодо розгляду запитів на інформацію у прокуратурі області

 
На виконання вимог статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації»:
В органи прокуратури Львівської області з 10 травня по 1 липня 2011 року надійшло 32 запити на інформацію, з яких розглянуто - 25, перебуває на розгляді - 5, 2 – надіслано відповідним розпорядникам інформації. Із розглянутих запитів на інформацію: по 11 – надано інформацію, по 14 - роз’яснення, щодо їх розгляду відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян». Запити, що надійшли у прокуратуру області стосувались надання інформації з питань правозахисної діяльності (7), з питань досудового слідства (2), підтримання державного обвинувачення (1), представництва інтересів громадян та держави в суді (3), прийому громадян (1), кадрових питань (2), та інших (1). Відповіді на інформацію та розяснення надавались у встановлений Законом п’ятиденний строк. Запитів, які мають бути розглянуті не пізніше 48 годин з дня отримання, не надходило. Термін розгляду запитів до 20 робочих днів також не продовжувався. Інформація на запити надавалась безкоштовно. Запити на інформацію надходили поштою. Із загальної кількості запитів лише один запит надійшов по електронній пошті.
Прокурорами міст, районів, міжрайонними та прирівняними до них прокурорами розглянуто 5 запитів на інформацію. Надано інформацію по 4 запитах, одне роз’яснення та один запит надіслано до відповідного розпорядника інформації. Запити стосувались правозахисної діяльності, досудового слідства та інших питань.
Звіт щодо розгляду запитів на інформацію у прокуратурі Львівської області на 1 грудня 2011 року.
У прокуратурі Львівської області з 10 травня по 1 грудня 2011 року розглянуто 72 інформаційних запити, з яких на 52 надано запитувану інформацію, по 20 - роз’яснення, щодо їх розгляду відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян». 18 запитів надіслано іншим розпорядникам інформації, у тому числі 10 - підпорядкованим прокурорам. Запити, що надійшли у прокуратуру області стосувались надання інформації з питань правозахисної діяльності -17, з питань досудового слідства - 28, підтримання державного обвинувачення - 1, представництва інтересів громадян та держави в суді - 11, кадрових питань - 6, та інших - 4. Із загальної кількості запитів, 8 запитів надійшло по електронній пошті від представників засобів масової інформації.
 
Звіт щодо розгляду запитів на інформацію у прокуратурі Львівської області станом на 1 січня 2012 року
У прокуратуру Львівської області з 10 травня по 30 грудня 2011 року надійшло 98 інформаційних запити, з яких розглянуто 77. На 56 надано запитувану інформацію, по 21 - роз’яснення, щодо їх розгляду відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян». 21 запит надіслано іншим розпорядникам інформації, у тому числі 12 - підпорядкованим прокурорам.
Запити, що надійшли у прокуратуру області стосувались: питань правозахисної діяльності - 17; досудового слідства - 28; підтримання державного обвинувачення – 2; представництва інтересів громадян та держави в суді – 13; з кадрових та інших питань по 6.
Запити на інформацію щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що загрожують безпеці громадян, відповідь на які повинні надаватись не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд не надходили.
В основному запити надходили поштовим зв’язком, разом з тим 8 запитів надійшло електронною поштою, 5 - факсимільним зв’язком, 6 - подано на прийомі.
У міськміжрайпрокуратурах розглянуто 57 інформаційних запити. За результатами їх розгляду, 33 запити задоволені, тобто їм надано необхідну інформацію; по 21 – надано роз’яснення, 15 – надіслані відповідним розпорядникам інформації, по 3 – відмовлено у наданні такої.
Найбільше запитів на інформацію надійшло у прокуратуру міста Львова (20) та Личаківського району м.Львова (14). Найменше – у прокуратури Галицького і Франківського районів м.Львова, Мостиського, Сколівського, Сокальського, Яворівського районів і у Львівську міжрайонну транспортну прокуратуру (по 1), в інші 18 прокуратур запити не надходили.
Значна кількість запитів стосувалась питань правозахисної діяльності - 27; з представництва інтересів громадян та держави в суді – 1; з питань досудового слідства – 11, з організаційно-розпорядчих - 2, з інших – 14; з питань підтримання державного обвинувачення та кадрових – запити не надходили.
                                  Звіт щодо розгляду інформаційних запитів у прокуратурі Львівської
                                                         області протягом січня-лютого 2012 року
 
    Упродовж січня-лютого поточного року до прокуратури Львівської області надійшло 11 запитів на інформацію, з яких 10 - розглянуто та 1 надіслано належному розпоряднику інформації. На 8 інформаційних запитів надано запитувану інформацію, по 2 – відмовлено, оскільки запитувачі не оплатили витрати на копіювання та друк документів, що запитувались (п.3 ч.1 ст.22 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).
    3 запити стосувались питань досудового слідства, 1 – правозахисної діяльності, 1 – підтримання державного обвинувачення, інші – 3.
    Найбільше запитів зробили представники засобів масової інформації – 5, фізичні особи – 2, громадські об’єднання – 1.
    Кількість запитів, що надійшли електронним зв’язком становить 5, поштовим – 3.
    Всі запити розглянуті у передбачений Законом строк – протягом 5 робочих днів.
                                                             Звіт щодо розгляду інформаційних запитів
                                         в органах прокуратури Львівської області за 3 місяці 2012 року
        Упродовж січня-березня 2012 року до органів  прокуратури Львівської області надійшло 53 запитів на інформацію. 22 з них задоволено, 9 - надіслано належному розпоряднику інформації, з них 1 підпорядкованому прокурору,  по 13 - надано роз’яснення, по 2 – відмовлено. На розгляді залишилось 7 запитів. Строки розгляду запитів не продовжувались.
     Найбільше було запитів, що стосувались питань правозахисної діяльності – 16, (по 6 - надано інформацію, по 10 – роз’яснення), найменше – з питань підтримання державного обвинувачення та організаційно-розпорядчої діяльності - по 1, 4 запити стосувались досудового слідства і 3 – представництва інтересів громадян та держави в суді, 7 – інших питань.
        Представниками засобів масової інформації до прокуратури області надіслано – 12 інформаційних запитів, фізичними особами – 2, громадськими об’єднаннями – 1.      
        Працівниками прокуратури і в подальшому буде приділятися належна увага виконанню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».  
 
                             Звіт щодо стану розгляду  запитів на інформацію в органах прокуратури
                                             Львівської області станом на 01.06.2012
        Станом на 1 червня 2012 року до органів прокуратури Львівської області надійшло 80 інформаційних запитів. З них задоволено 37 запитів, по 23 - надано роз’яснення, по 2 – відмовлено, 18 - надіслано належному розпоряднику інформації, ( з них 7 - підпорядкованим прокурорам). 
        Найбільше запитів стосувались питань правозахисної діяльності – 21, найменше – питань підтримання державного обвинувачення – 1.   Питань досудового слідства та питань представництва інтересів громадян та держави стосувались 14 запитів (по 7 запитів), організаційно-розпорядчої діяльності – 4, інших – 22.
        Представниками засобів масової інформації до прокуратури області надіслано – 16 інформаційних запитів, фізичними особами – 9, громадськими об’єднаннями – 7. 
      Електронною поштою надійшло 13 запитів,  поштовим зв’язком – 9,  факсимільним зв’язком – 7, на особистому прийомі  прийнято – 3.
        Працівниками прокуратури і в подальшому буде забезпечено  виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».  
             
     Звіт щодо стану розгляду  запитів на інформацію
в органах прокуратури Львівської області
станом на 1 липня 2012 року.
    Впродовж шести місяців поточного року до апарату прокуратури Львівської області надійшов 41 інформаційний запит, розглянуто – 35.  На 24 надано запитувану інформацію, на 9 – роз’яснення, 6 - надіслано іншому розпоряднику, по 2 – відмовлено у задоволенні запиту, оскільки запитувачі не оплатили витрати на копіювання та друк документів згідно з вимогами Закону. Випадків продовження терміну розгляду запитів не було, строки їх розгляду не порушувались.
       Переважна більшість запитів стосувалась питань досудового слідства – 8; запитів, які стосувались правозахисної діяльності було 5; питань представництва інтересів громадян та держави в суді - 4; 1 запит стосувався підтримання державного обвинувачення; 1 –  питань організаційно-розпорядчої діяльності; інших питань – 16.
      Не надходило запитів на інформацію, що стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних явищ  тощо, які розглядаються протягом 48 годин з дня отримання.
     У міськміжрайпрокуратури надійшло 67 інформаційних запитів, з яких розглянуто 51. Задоволено 41 запит,  по 10 надано роз’яснення, 16 надіслано належним розпорядникам інформації. Питань правозахисної діяльності стосувались 33 запити, 1 – досудового слідства, представництва інтересів громадян та держави в суді – 4, організаційно-розпорядчої діяльності – 1, інших питань – 12.
       До 11 прокуратур інформаційні запити не надходили. По одному запиту надійшло до прокуратур Буського, Городоцького, Золочівського, Мостиського, Сокальського районів.
                            Звіт щодо стану розгляду  запитів на інформацію
                                                                                за 7 місяців 2012 року.

       До апарату прокуратури Львівської області впродовж семи місяців надійшло 55 інформаційних запитів, з яких 44 розглянуто, 2 залишилось на розгляді.  Задоволено  26 запитів, по 16 – надано роз’яснення, 9 - надіслано належному розпоряднику інформації, по 2 – відмовлено у задоволенні запиту. Інформаційні запити розглянуті з дотриманням  строку, передбаченого ч.1 статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».
      Запитів, що стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних явищ  тощо, які розглядаються протягом 48 годин з дня отримання запиту, не надходило. Строки розгляду запитів не продовжувались.
      Більшість запитів стосувалась питань досудового слідства – 13; запитів, які стосувались правозахисної діяльності було 8; питань представництва інтересів громадян та держави в суді - 4; 1 запит стосувався підтримання державного обвинувачення; 1 –  питань організаційно-розпорядчої діяльності; інших питань – 17.
       Засобами масової інформації надіслано 25 запитів, громадськими об’єднаннями – 15, від фізичних осіб надійшло 13 запитів. З особистого прийому прийнято 5 запитів, факсимільним зв’язком надіслано  9 запитів, електронним – 24 та поштовим – 14. 
      Міськими, районними і міжрайонними прокурорами за результатами перевірок дотримання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» органами місцевого самоврядування складено 8 протоколів про вчинення адміністративного правопорушення  за ст.212-3 КУпАП (порушення права на інформацію), 8 посадових осіб притягнуто до відповідальності.
                                                                   Звіт щодо стану розгляду  запитів на інформацію
                                                                                              за
8 місяців 2012 року.
       До апарату прокуратури Львівської області впродовж 8 місяців поточного року надійшов 71 інформаційний запит. Розглянуто 55 запитів, з яких  задоволено  37 запитів, по 16 – надано роз’яснення, 16 - надіслано належному розпоряднику інформації, по 2 –
відмовлено у задоволенні запиту.
Випадків продовження терміну розгляду запитів не було, строки їх розгляду не порушувались. Не надходило запитів на інформацію, що стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних явищ  тощо, які розглядаються протягом 48 годин з дня отримання.       
        Значна кількість запитів стосувалась питань досудового слідства – 15; запитів, які стосувались правозахисної діяльності було 12, питань представництва інтересів громадян та держави в суді - 6; 2 запити стосувалися підтримання державного обвинувачення, по 1 –  питань організаційно-розпорядчої діяльності, кадрів; інших питань – 18.
        Представниками засобів масової інформації надіслано 31 запит, громадськими об’єднаннями – 20, від фізичних осіб надійшло 20 запитів.     
                                                                 Звіт щодо стану розгляду  запитів на інформацію
                                                                                             за 9 місяців 2012 року.

       До апарату прокуратури Львівської області впродовж 9 місяців 2012 року надійшло 82 інформаційні  запити. Розглянуто 60 запитів. Належним розпорядникам інформації надіслано 22 запити, з яких 16 – підпорядкованим прокурорам. Інформацію надано
на  40 запитів, по 2 – відмовлено, по 18 – надано роз’яснення.
Випадків продовження терміну розгляду запитів не було, строки їх розгляду не порушувались.
      15 запитів стосувались питань досудового слідства, 11 - правозахисної діяльності, 6 -питань представництва інтересів громадян та держави в суді; 2 - підтримання державного обвинувачення, по 1 –  питань організаційно-розпорядчої діяльності, кадрів; інших питань – 24.
        Більшість запитів надійшло від представників засобів масової інформації – 40, від громадських організацій та об’єднань – 19, від фізичних осіб - 23 запити.
         Переважно інформаційні запити надсилались електронною поштою – 35, поштовим зв’язком - 22 запити, факсимільним – 11 запитів,  з прийому надійшло  14 запитів.
      
                                                                 Звіт щодо стану розгляду інформаційних запитів
                                                                                         за 10 місяців 2012 року
      
       Упродовж 10 місяців 2012 року до прокуратури Львівської області надійшло 93  запити на отримання публічної інформації. Розглянуто 68 запитів. За належністю іншим розпорядникам інформації надіслано 24 запити, з яких 19 – підпорядкованим прокурорам. На розгляді залишився 1 запит. За результатами розгляду інформацію надано на  44 запити, по 2 – відмовлено, по
22 – надано роз’яснення.
Випадків продовження терміну розгляду запитів не було, строки їх розгляду не порушувались.               Начастіше запитувалась інформація з питань досудового слідства – 18;  правозахисної діяльності – 12;  представництва інтересів громадян та держави в суді - 6;  підтримання державного обвинувачення – 2; кадрових питань - 1; інших питань – 29.
        Більшість запитів подається представниками засобів масової інформації. Від них надійшло 44 запити, від фізичних осіб – 30, від громадських організацій та об’єднань – 19.
        Поштовим зв’язком надійшло 24 запити, а електронною поштою – 39.  Прийнято на особистому прийомі 18 запитів, а ще 12 запитів надійшло факсимільним зв’язком.
                                                            Звіт щодо стану розгляду інформаційних запитів
                                                                                  
за 11 місяців 2012 року      
       Упродовж 11 місяців 2012 року до органів прокуратури Львівської області надійшло 230 інформаційних запитів на отримання публічної інформації, з них до апарату прокуратури області – 103. Розглянуто 177 запитів, апаратом - 77. За належністю іншим розпорядникам інформації надіслано 53 запити, апаратом – 26, з яких 27 – підпорядкованим прокурорам. За результатами розгляду запитів надано інформацію на  127 запитів, апаратом – 51, по 3 – відмовлено, апаратом – по 2, роз’яснення надано по 47 запитам, апаратом – по 24. Прокурором Городоцького району по 1  запиту продовжено термін його  розгляду, оскільки запит потребував пошуку інформації серед значної кількості даних.
    У міських та районних прокуратурах найчастіше запитувалась інформація з питань правозахисної діяльності – 64, що становить 64% від загальної кількості запитів;   в апараті прокуратури області – з питань досудового слідства – 22 (28%). Питань представництва інтересів громадян та держави в суді стосувались 11 запитів (в апараті – 6);  підтримання державного обвинувачення – 3, (в апараті – 2); організаційно-розпорядчої діяльності – 8 (в апараті – 2); кадрових питань - 1; інших питань – 60 (в апараті – 31).
       Більшість запитів подається представниками засобів масової інформації. Від них надійшло 47 запити(46%),  від фізичних осіб – 35 (34%), від громадських організацій та об’єднань – 21 (20%).
      Поштовим зв’язком надійшло 27 запити, а електронною поштою – 42.  Прийнято на особистому прийомі 22 запитів, а ще 12 запитів надійшло факсимільним зв’язком.      
                                Звіт щодо стану розгляду інформаційних запитів
                                                                                       упродовж 2012 року

 
        Упродовж  2012 року до органів прокуратури Львівської області надійшло 240 інформаційних запитів на отримання публічної інформації, з них до апарату прокуратури області – 113. Розглянуто 154 запитів, апаратом - 84. За належністю іншим розпорядникам інформації надіслано 56 запити, апаратом – 29, з яких 22 – підпорядкованим прокурорам. За результатами розгляду запитів надано інформацію на  132 запитів, апаратом – 56; по 3 – відмовлено, апаратом – по 2;  роз’яснення надано по 49 запитам, апаратом – по 26. Прокурором Городоцького району по 1  запиту продовжено термін його  розгляду, оскільки запит потребував пошуку інформації серед значної кількості даних. Випадків порушення терміну розгляду запитів не допущено.
        У міських та районних прокуратурах найчастіше запитувалась інформація з питань правозахисної діяльності – 64,   в апараті прокуратури області з питань досудового слідства – 25. Питань представництва інтересів громадян та держави в суді стосувались 11 запитів (в апараті – 6);  підтримання державного обвинувачення – 3 (в апараті – 2); організаційно-розпорядчої діяльності – 9 (в апараті – 3); кадрових питань - 1; інших питань – 62 (в апараті – 33).
        Більшість запитів до апарату подається представниками засобів масової інформації. Від них надійшло
54 запити,  від фізичних осіб – 38, від громадських організацій та об’єднань – 21.
        Поштовим зв’язком надійшло 2
9 запити, а електронною поштою – 45.  Прийнято на особистому прийомі 25 запитів, а ще 14 запитів надійшло факсимільним зв’язком.
  
До  7 прокуратур інформаційні запити не надходили ( м.Борислава, Трускавця, Бродівського, Жовківського, Перемишлянського, Старосамбірського районів, Миколаївську міжрайонну прокуратуру).
 
Звіт щодо  розгляду інформаційних запитів
у прокуратурі Львівської області упродовж 11 місяців  2015 року.
Упродовж  11 місяців 2015 року до апарату прокуратури області надійшло 183 запити на інформацію.
З них розглянуто 151 запит, за належністю належним розпорядникам інформації надіслано 32 запити, з яких – 19 підпорядкованим прокурорам.
За результатами розгляду надано інформацію на 116 запитів, відмовлено у задоволенні 1 запиту, роз’яснення надано  на 34 запити.
Найчастіше запитувалася інформація з питань досудового розслідування – 58, представництва інтересів громадян та держави в суді  - 7,  організаційно-розпорядчої діяльності – 1, кадрових питань – 36 та  інших питань - 49.
Інформаційні запити розглянуті в строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації». 
 
Звіт щодо  розгляду інформаційних запитів
у прокуратурі Львівської області упродовж 9 місяців 2015 року.
Упродовж 9 місяців 2015 року до апарату прокуратури області надійшло 153 запити на інформацію.
Розглянуто 128 запитів, за належністю іншим розпорядникам інформації надіслано 25 запитів, з яких 17 - підпорядкованим прокурорам.
За результатами розгляду надано інформацію на 96 запитів, відмовлено у задоволенні 1 запиту, роз’яснення надано на 31запит.
Найчастіше запитувалася інформація з питань досудового розслідування – 55, представництва інтересів громадян та держави в суді  - 7,  організаційно-розпорядчої діяльності – 1, кадрових питань – 29 та інших питань - 36.
 Інформаційні запити розглянуті в строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації». 
 
 
Звіт щодо  розгляду інформаційних запитів
у прокуратурі Львівської області упродовж 6 місяців 2015 року.
Упродовж 6 місяців 2015 року до прокуратури Львівської області надійшло 94 запити, з яких розглянуто 79, надіслано належним розпорядникам – 15, з них 11 – підпорядкованим прокурорам. Надано інформацію на 55 інформаційних запитів, відмовлено у наданні запитуваної інформації по 1 запиту, роз’яснення надано – на 23.
Більшість запитів стосувались питань досудового розслідування – 33, 3 – представництва інтересів громадян та держави в суді, 1 – організаційно-розпорядчої діяльності, 20 – кадрових питань та інших питань – 22.
Інформаційні запити розглянуті в строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації». 
 
  
Звіт щодо стану розгляду інформаційних запитів
у прокуратурі Львівської області за 3 місяці 2015 року.
Упродовж І кварталу 2015 року до органів прокуратури Львівської області надійшло 50 запитів на інформацію, з яких розглянуто 45 та 5 – скеровано належному розпоряднику. Інформацію надано на 29 запитів, роз’яснення – на 15, відмовлено у задоволенні 1 запиту.
З числа розглянутих запитів на інформацію - 21 стосувались досудового розслідування, 2 –  представництва інтересів громадян та держави в суді, 9 -  кадрових питань та 13 -  інших питань.
Інформаційні запити розглянуті в строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».
 
 
 
 
    
      
 
   

      
 

кількість переглядів: 76671