Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2015

Розпочато кримінальне провадження за фактом зловживань посадовцями Буської міської ради

     Як з’ясовано прокуратурою Львівської області, внаслідок зловживання службовим становищем посадовими особами Буської міської ради до місцевого бюджету не надійшло більше півмільйона гривень.
     Зокрема, службовці всупереч вимогам чинного законодавства не уклали договору про пайову участь у розвитку інфраструктури населеного пункту із забудовником об'єкта нерухомості до моменту введення його в експлуатацію. Як наслідок, згадана сума коштів не була сплачена в дохід бюджету міста.
     За вказаним фактом прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).
     Подальше досудове розслідування, за процесуального керівництва прокуратури, проводитиметься слідчими ГУ МВС України у Львівській області.
     Водночас, прокуратурою Буського району заявлено до суду позов про визнання протиправними та приведення у відповідність до вимог законодавства окремих положень Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури м.Буська.
 
 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2812