Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2018

На Львівщині обрали запобіжний захід затриманому на 400 доларах США неправомірної вигоди фіскалу

Нагадаємо, що зловмисника затримали у вівторок, 27 березня, прокурори та працівники управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області, в порядку ст.208 КПК України.

Наступного дня заступнику начальника – начальнику Радехівського відділення Червоноградської ОДПІ, який отримав 400 доларів США неправомірної вигоди, правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Учора, 29 березня, посадовцю суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 70 480 грн.

Зазначимо, що вказаний чоловік вимагав від місцевого мешканця грошові кошти за надання йому витягу з реєстру платників ПДВ, конфіденційної інформації щодо діяльності інших суб’єктів підприємницької діяльності (розшифровок податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів), а також за не перешкоджання у веденні бізнесу.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2677