Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2018

Головного інспектора Держпраці на Львівщині, якого підозрюють у одержанні 1000 доларів США неправомірної вигоди, триматимуть під вартою

За процесуального керівництва прокуратури області повідомлено про підозру головному державному інспектору Головного управління Держпраці у Львівській області у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Встановлено, що підозрюваний вимагав та отримав від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США.

Кошти призначались за не притягнення підприємця до відповідальності після проведеної у нього перевірки на предмет дотримання вимог законодавства про працю.

Чоловіка затримано слідчими Нацполіції спільно зі співробітниками Служби безпеки України у Львівській області в порядку ст.208 КПК України.

Галицьким районним судом м. Львова зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі понад 105 тис грн, а також відсторонено від посади.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскація майна.

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2012