Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2021

Гральний бізнес у м.Львові – 6 учасникам організованої злочинної групи повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, спільно зі слідчими СУ ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України, в межах кримінального провадження за фактом зайняття на території м. Львова гральним бізнесом, повідомлено про підозру 6 членам організованої злочинної групи (ч. 3 ст. 28 – ч. 1 ст. 203-2 КК України).
Встановлено, що учасники організованої групи, до складу якої входили 6 львів’ян, обладнали та організували приміщення, де відвідувачі мали доступ до азартних ігор на гральних автоматах, обов’язковою умовою участі в яких була сплата гравцем готівкових коштів для можливості здійснення ставок.
У ході проведення санкціонованого обшуку приміщення у м. Львові виявлено та вилучено: робочу станцію адміністратора (ноутбук та системний блок комп’ютера), програмні модулі спеціалізованого програмного забезпечення, сім ноутбуків, чорнова бухгалтерія, мобільні телефони, грошові кошти на суму близько 10 000 грн.
На цей час усім 6 фігурантам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 28 – ч. 1 ст. 203-2 КК України, вирішується питання про обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.
Санкція статті передбачає штраф від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1280