Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2021

У Львівській обласній прокуратурі підвели підсумки роботи за 6 місяців 2021 року

Під головуванням керівника Львівської обласної прокуратури Антона Войтенка сьогодні, 21 липня 2021 року, відбулась підсумкова нарада, на якій обговорено результати діяльності органів прокуратури на основних напрямах діяльності за перше півріччя 2021 року та визначено заходи на наступний період.

У роботі заходу взяли участь перший заступник та заступники керівника обласної прокуратури, керівники структурних підрозділів обласної прокуратури, окружних прокуратур.

Акцентуючи увагу на найважливіших показниках роботи прокурорів за перше півріччя 2021 року, Антон Войтенко констатував, що завдяки ефективній координації діяльності всіх органів правопорядку у сфері протидії злочинності в цілому вдалося вплинути на криміногенну ситуацію у регіоні.

Разом з тим, учасниками наради обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення, зокрема покращення стану відшкодування збитків, завданих кримінальними правопорушеннями, вирішення питань, пов’язаних із тривалим судовим розглядом та неефективним підтриманням обвинувачення.

«Головним пріоритетом органів прокуратури області було та залишається додержання прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, громадян, захист особи, суспільства та держави від протиправних посягань» – підкреслив керівник обласної прокуратури.

За результатами проведеної наради прийнято відповідне рішення з визначенням низки заходів, спрямованих на підвищення ефективності та результативності у діяльності органів Львівської обласної прокуратури на наступний період.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1233