Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2022

Власнику ресторану, у якому відвідувачі інфікувались сальмонельозом, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Жовківської окружної прокуратури повідомлено про підозру приватному підприємцю за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання інфекційним хворобам, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили поширення цих захворювань (ч. 1 ст. 325 КК України).

За даними слідства, фігурант є фізичною особою підприємцем та надає послуги громадського харчування в закладі, який розташований в одному із смт  Львівського району. У липні минулого року він організував проведення бенкету, під час якого допустив грубі порушення санітарних правил та норм працівниками закладу харчування. Внаслідок цього 16 відвідувачів закладу було госпіталізовано в обласну інфекційну клінічну лікарню  із діагнозом «Сальмонельоз».

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого відділу поліції № 2 Львівського РУП № 1 ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1541