Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2015

У Львові справу вбивць-азербайджанців повертають до суду

Прокуратура наполягає на скасуванні незаконного виправдувального вироку стосовно одного із азербайджанців, причетного до смерті правоохоронця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.
 
 
 
Вироком Сихівського районного суду міста Львова за вбивство засуджено двох 22-річних братів – мешканців Кіровоградської області, які до смерті побили працівника міліції.
 
Як відомо, суд призначив двом братам покарання у виді 9 і 7 років позбавлення волі.
 
Водночас, цим же вироком суд безпідставно виправдав 24-річного громадянина Азербайджанської Республіки, який також брав участь у побитті правоохоронця. Крім того, цей чоловік разом з іншим зловмисником вчинив розбійний напад та пограбував людину.
 
Таким чином, районний суд зробив упереджені висновки, які не відповідають фактичним обставинам кримінального провадження та допустив істотні порушення норм кримінального процесуального закону.
 
Відтак державним обвинувачем прокуратури Сихівського району готується апеляційна скарга про скасування неправосудного виправдувального вироку.
 
 
 
Потерпілий виявився працівником міліції. Від отриманих травм молодий правоохоронець помер у кареті швидкої допомоги. У нього залишилась дружина та малесенький син.
 
Згодом з’явилася інформація, що у Львові зривають справу вбивць-азербайджанців.
 
Інтернет- видання «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ» 26.11.2015
 
 
 

кількість переглядів: 1907