Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2016

Прокуратурою завершено розслідування у кримінальному провадженні про розкрадання коштів при закупівлі трамваїв для Львова

Прокуратурою Львівської області скеровано до Франківського районного суду м. Львова обвинувальний акт стосовно колишнього позаштатного радника міського голови м. Львова з питань транспорту, учасника та директора ТзОВ «Сармат», а у подальшому директора ЛКП “Львівелектротранс» гр..Ф. та ще сімох його спільників, підозрюваних у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах, за ч.5 ст. 191 КК України, ч.5 ст.27 та ч.5 ст.191 КК України.
 
Як уже повідомлялось раніше, підозрюваний гр..Ф. у 2007 році з метою заволодіння бюджетними коштами, вступив у злочинну змову з іншими особами ( нині підозрюваними), організувавши схему поставки до Львова вживаних трамваїв неналежної якості за значно завищеними цінами. Внаслідок такої оборудки територіальній громаді м. Львова завдано матеріальної шкоди на суму 2 млн 249 грн., що на час вчинення злочину (2007-2008) становило понад 323 тис Євро.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом прокуратури Львівської області.
 
За вказані злочини, останнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1564