Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2017

При одержанні 500 доларів США неправомірної вигоди затримано головного спеціаліста Державної архітектурно - будівельної інспекції у м. Львові Львівської міської ради

Сьогодні, працівниками управління захисту економіки Нацполіції спільно з прокуратурою Львівської області задокументовано схему одержання неправомірних вигод посадовцем Державної архітектурно - будівельної інспекції у м.Львові Львівської міської ради.

У процесі реалізації, викрито головного спеціаліста Державної архітектурно - будівельної інспекції у м.Львові Львівської міської ради, яка зловживаючи службовим становищем вимагала неправомірну вигоду від мешканця м. Львова за видачу дозвільних документів після індивідуального перепланування приватного помешкання у будинку, що являється пам’яткою архітектури місцевого значення.

На даний час проводиться затримання зазначеного посадовця, якого викрито «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США за сприяння із визначених питань.

Затримання проведено у громадському місці по вул. Хуторівка в місті Львові у рамках досудового розслідування за ч. 3 ст.368 КК України.

На даний час, проводяться усі необхідні слідчо-оперативні дії та встановлюються інші посадові особи, причетні до розподілу коштів, отриманих у якості неправомірних вигод. Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2888