Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.06.2017

Прокуратурою області розпочато досудове розслідування за фактом незаконного збагачення посадовцем фіскальної служби

08 червня прокуратурою Львівської області зареєстровано та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення).

Підставою для проведення перевірки стали висвітлені в Засобах масової інформації публікації щодо факту набуття оперуповноваженим відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ офісу великих платників податків Державної фіскальної служби у місті Львові права власності на комунальне майно територіальної громади міста Львова та придбання дорогого автомобіля Maserati Ghibli S Q4, що не відповідає поданій останнім електронній декларації про доходи.

Наразі у кримінальному проваджені тривають першочергові слідчі дії з метою встановлення всіх обставин вчинення вказаного злочину.

Зазначимо, що санкція вказаної статті передбачає до 2 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2417